blank_53
fftv
Петък, 29 Март 2013 13:12

Кристиан мръзне от студ заради гръмнала инсталация

Оценете
(4 гласа)
След като торнадо едва не осуети снимките на дебютното парче на Кристиан през август, вторият проект на младото дарование на „Ара мюзик” също не мина без произшествия и то какви!
По време на видео-реализацията към най-новото си предложение - „В моя ритъм” , електрическата инсталация на сградата, в която се развило действието, не издържала на натоварването и гръмнала. За щастие никой от екипа не пострадал, но всички се изплашили до смърт.
„Нещата вървяха по мед и масло и изведнъж се чу страшен тътен – имах чувството, че е гръмнала бомба” - разказва Кристиан и допълва – „За втори път снимам видео и за втори път се случва нещо такова – ако не е торнадо, то ще гърми инсталация. Чудя се какво ли ми е приготвила съдбата следващия път”.
Злополучната ситуация създала голямо неудобство на режисьорския екип, тъй като се наложило снимките да спрат за цели два часа, през които всички стояли на тъмно и едва не измръзнали от студ.
След принудителната „почивка” снимачният ден продължил с пълна пара и за щастие нямало повече инциденти.
Във „В моя ритъм” ставаме свидетели на изключително интересна художествена история: блондинка, брюнетка и червенокоса красавица се борят за вниманието на Кристиан, а пък младият певец става обект на желания на срещуположния пол. Как завършва историята ще разберете, ако гледате „В моя ритъм” във FULL HD само по ФЕН ТВ.

Прочетена 15948 пъти

Медия