blank_53
fftv
Четвъртък, 16 Януари 2020 08:23

Нападнаха Миле Китич по време на участие (+ВИДЕО)

Оценете
(0 гласа)

Миле Китич бе нападнат от посетител в заведението, където е имал участие в Базел, Швейцария. Разпространено видео от сръбското изданието „Курир“ показва покушението. Вижда се и бързата реакция на охраната на заведението. Благодарение на тях Миле Китич е успял да се спаси бързо от нападателя.

Свидетел на случилото се била и съпругата на Миле Китич, певицата Марта Савич. Тя споделя, че наистина много се е уплашила и дори се е разплакала.

В своята официална Facebook страница, изпълнителят споделя:

„Петък вечерта пях в Базел, при мен дойде посетител на заведението и ми каза:„ Може ли да изпълниш еди-коя си песен сега?“. Обясних му, че не мога да прекъсна песента в момента, за да изпълня неговата. Не ми даде никакъв повод, да мисля, че е агресивен . После ме хвана за ръкава и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, спуснах се и паднах. Той се нахвърли на охранителя и го свали, а след това те го изведоха. Нямаше удари, но в публичното пространство излезе грозна снимка. Той ме измъкна от сцената с намерение да ми навреди”, споделя за случилото се Миле Китич.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК: https://www.facebook.com/watch/?v=1370991436406682

За щастие не се е наложило намесата на медицински лица и изявата на хитовия изпълнител в Базел е продължила без проблем.

Видео от нападението може да видите тук: https://www.facebook.com/glupostizamozak/videos/584813275429977/

 

Снимки и информация: kurir.rs

Прочетена 11319 пъти