blank_53
fftv
Петък, 30 Октомври 2020 15:03

Live зона с ДЖОНИ & бенд - новото предаване на живо в ефира на ФЕН ТВ

Оценете
(3 гласа)

Джони в ефира на Фен ТВ със собствено предаване – Live зона с ДЖОНИ & бенд. Фенове на легендарния незабравим глас ще могат да го гледат всеки вторник от 19 до 21 ч. в ефира на националната музикална телевизия, както и в официалните ѝ Фейсбук страница и You Tube канал.

На живо с Бенд Джони ще забавлява всички зрители с много музика. А тези, които искат да си поговорят с него или да се поздравят с песен, могат да го направят в ефир.

 

JONYBand_Live_zona_2

 

Джони дълги години работи в чужбина и е бил на една сцена с изпълнители като Пако де Лусия, Shantel, Mahala Rai Banda, Esma Rejepova, Sabrina Romero и много други. Тогавашният му бенд е стигал водещи позиции в престижни джаз класации.

В българския музикален ефир няма аналог на предаването Live зона с ДЖОНИ & бенд. Феновете ще могат да се насладят на музика, изпълнена на живо, без значение от стила.

Кариерата на Джони започва в Диапаозн Рекърдс. По-рано тази година изпълнителят отново става част от музикалната компания. В средата на месец октомври легендарният незабравим глас представи микс от вечните си хитове „Гот ми е“, „Искам да пия“, “Евала, маце“, „Измама“, „Hei kamon amala“. Парчето „Носталгия микс“ е с нов аранжимент и нов видеоклип и още с премиерата си влезе в класацията Набиращи популярност в You Tube България и се изкачи до 10-та позиция и има над половин милион реални гледания.

Live зона с Джони и бенд стартира във вторник, 3 ноември, в 19.00 ч

Live_Zona_Jony__Band_all


Можете да гледате предаването на живо в ефира на Фен ТВ и тук:

Фейсбук: https://www.facebook.com/fantv.bg

You Tube: https://www.youtube.com/c/FENTVBG/

Прочетена 2432 пъти