blank_53
fftv
Петък, 18 Октомври 2013 07:43

Поп-фолк и дръм-енд-бейс в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Оценете
(0 гласа)
И тази седмица екипът на "Зад кулисите" е готов да покаже на верните си зрители какво ново се случва в българската музика.

Предаването ще открие Теодора, с която екипът на ФЕН ТВ се срещна в центъра на София.  Гласовитата изпълнителка ще разкрие доста любопитни моменти около създаването на последното си видео към песента "И какво от това", пътуването до турския град Измир, както и кои нейни песни са любими на турската публика. Освен рутинните отговори, Теодора ще ни убеди, че въпреки тиражираните за нея твърдения, тя не се движи с охрана.

Втората част на предаването "Зад кулисите" е специално. Дуетът на сцена и в живота Apo&Nevena лично представя втория си видеоклип към песента "Не искам" за пръв път в телевизионния ефир на ФЕН ТВ. Парчето, за разлика от предишния проект "А сега се усмихни", е с доста по-драматичен и сериозен текст. Песента е с любопитното включване на Rimo от Silent City - по-познат на широката аудитория като Андриан - Прасето от Абсолютни животни. Apo&Nevena ще разкажат на зрителите на "Зад кулисите" интересни случки от заснемането на новото видео и защо всъщност е с по-пънкарска визия.

Добро настроение и половин час забавление - това е предаването "Зад кулисите" по ФЕН ТВ. Тази събота, 19 октомври, е от 15:00 ч., а в неделя е от 19:00 ч.
Прочетена 17946 пъти