Печат на тази страница
Сряда, 10 Септември 2014 13:19

Теодора усилено се подготвя за изявата си на фестивала Turkcevizyon

Оценете
(0 гласа)
Снощи вечерта Теодора пристигна в Денизли, Турция, където се провежда международния фестивал Türkçevizyon. Звездата на Diapason Records е единствената българка, която ще вземе участие в престижния форум. Тя ще се изяви на сцената на 11 септември (четвъртък) и също така ще се включи в гала концерта, който ще се проведе на 13 септември (събота) в античния театър в Памуккале.
Теодора активно се подготвя за първата си сценична изява на фестивала, която ще бъде утре вечер. В четвъртък синеоката красавица ще изпълни на сцената в Денизли своята песен „Сърце не ми остана“, дала заглавие на последния й албум. В събота вечерта, когато ще се състои гала концерта, Теодора ще изпълни своята балада „В твоите ръце“, но ще я изпее изцяло на турски език.
Ето защо звездата на Diapason Records посвети днешният ден на репетиции. По време на подготовката си Теодора се запозна с изпълнителиот много държави, които участват във фестивала. Родната фолкдива бързо намери общ език с представителката на Македония – StojneNikolova. Фестивалът  Türkçevizyon бе повод певицата на „Тотал щета“ да се срещне отново и с ArminMuzaferija от Босна и Херцеговина, с когото се запозна преди няколко години, когато пяха на една сцена по време на церемонията по връчване на Балканските музикални награди в София.
Прочетена 23135 пъти