blank_53
fftv

„Без етикет“ ще разкрива любопитни факти за звездите от ефира на телевизията извън сферата на музиката. Предаването ще представя хобитата на попфолк и фолклорните изпълнители и заниманията им през свободното време. Камерата на FEN TV ще отвежда зрителите на светски мероприятия и различни интригуващи събития. В „Без етикет“ звездите ще споделят от първо лице и всичко интересно, свързано с личния им живот.

Не пропускайте „Без етикет“ премиерно всяка събота от 19.00 часа.

Повторение можете да гледате в неделя от 11.00 часа.

"Зад кулисите" - музикално предаване на ФЕН ТВ за най-новите проекти на звездите, ексклузивни мейкинги и задкулисни кадри, записи на нови песни.
Премиера - неделя - 19.00 часа.
Повторение - събота - 11.00 часа.

Твоето място за поздрави и забавление! Всяка вечер след 20:00 до полунощ!

От България:

Изпратете SMS със свободен текст на номер 191924* или се обадете на телефон 090063044**.

От Македония

Изпратете SMS с първа дума FENTV на номер 141351***.

Предаването дава възможност на зрителите да поздравят свои близки и приятели в ефира на ФЕН ТВ.
Телевизията не се ангажира с изпълняването на други желания, например поръчки на песни.

ФЕН ТВ си запазва правото да редактира или да не излъчва под формата на поздрави текстове със съдържание в разрез с нормите, предвидени от ЗРТ, като например текстове с нецензурно съдържание, текстове, които уронват престижа на физически лица, текстове, които възхваляват качества на юридически лица, скрита реклама и други. Обаждането на телефон 090063044 не гарантира свързване в директното предаване.

* Цена за един SMS към номер 191924 - 2.40 лв. с ДДС. Пример: SMS 191924 Pozdrav za Ivan ot Maria. Текстът трябва да бъде на латиница
** Цена за обаждане към номер 090063044 - 2.40 лв./мин. с ДДС
***  Цена за един SMS към номер 141351 - 35 МКД без ДДС (41,3 МКД с ДДС). Пример: SMS 141351 FENTV Pozdrav za Elena ot Todor. Текстът трябва да бъде на латиница

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ТЕЛЕВИЗИОННОТО ПРЕДАВАНЕ „ФЕНОМЕНИ”

 

1. „ФЕНОМЕНИ” е интерактивно телевизионно предаване, организирано и продуцирано от “Балиста ЕМ” ЕООД, наричано по-долу за краткост Продуцент. Настоящите общи условия включват информация относно участието в телевизионното предаване и предоставяните услуги.

2. Телевизионното предаване „ФЕНОМЕНИ” ще се излъчва от 1.10.2017 г., телевизионното предаване е ежедневно – т.е. седем дни в седмицата и ще бъде с времетраене 2 часа от 13:30 часа до 15:30 часа от понеделник до петък и от 15:00 до 17:00 в събота и неделя. От 30.10.2017 г., телевизионното предаване ще бъде с времетраене 2 часа от 15:40 часа до 17:40 часа от понеделник до петък и от 13:00 до 15:00 в събота и неделя. Предаването е с езотерична насоченост.

3. Телефонните услуги се обслужват от оператор.

4. Цената на услугата е 2.40 лв с ДДС за всички мобилни и стационарни оператори.

5. Продуцентът не носи отговорност за каквито и да е повреди възникнали по мрежата, телефонната линия или за всякакви други комуникационни повреди.

6. Клиентът приема, че операторът може да записва разговорите с медиумите (Услугите) с цел повишаване на качеството.

7. Операторът не носи отговорност за всяка консултация или изявления относно бъдещето на Клиента. Клиентът може или не може да използва информацията, получена по време на предоставянето на Услугата изцяло на свой риск.

8. Операторът не следи, нито проверява всяка информация, предоставена по време на операцията на услугата. Операторът не носи отговорност за валидността, точността, приложимост, качество или съдържанието, предоставено по време на услугата.

9. Услугата е само за лица навършили 18 години.

10. Отговорността за избора на медиум и услуга е изцяло на клиента.

11. Операторът не гарантира, че избраният медиум ще бъде в състояние да предостави информацията или съвета, които клиентът поиска.

12. Медиумите не са служители на Оператора.

13. Медиумите и клиентите са отговорни за всякакви комуникации между тях. Доверието и приемането на информацията, предоставена от експерта са единствено по преценка на клиента.

14. Информация по отношение на финанси. Клиентът не може да поиска устно или в писмена форма - съвети и оценки по отношение на инвестиции или закупуване и / или продажба на акции или ценни книжа.

15. Информация по отношение на здравето. Информацията, предоставена от експертите по отношение на здравни проблеми е обща и служи само за оценка на енергийния тонус. Операторът не предоставя здравни консултации или други медицински услуги. Медиумите не трябва да действат като диагностици, да предоставят медицински грижи, не поставят диагнози, нито предписват лекарства. С ползването на услугата Клиентът се съгласява да не изисква някоя от тези услуги. Ако има сериозни здравни проблеми Клиентът трябва да посети лекуващия си лекар, медицинско лице или най-близката болница.

16. С ползването на услугата Клиентът се съгласява на автоматично и недвусмислено приемане на тези Общи условия.

17. Запитвания или оплаквания по повод телевизионното предаване „ФЕНОМЕНИ”, можете да отправяте на телефон 0898150572.

18. Операторът си запазва правото да отмени или да спреп доставянето на Услугата и да променя съдържанието на тези Общи условия.

19. Настоящите Общи условия могат да бъдат променяни по всяко време от оператора, който е длъжен да направи изменен вариант на разположение на своите клиенти.