blank_53
fftv
Петък, 12 Октомври 2018 12:17

Дарко и съпругата му почетни гости на Британско-българския бизнес бал на Лорд Евегени Минчев

Оценете
(1 глас)

Харизматичният певец на Ара мюзик Дарко Релушкоски получи лична покана от Лорд Евгени Минчев да присъства на Британско-българския бизнес бал, който той организира в Лондон.Изпълнителят бе придружен от своята съпруга Диляна, като двамата сияеха в елегантните си тоалети и бяха заобиколени от най-високопоставенитe личности на Обединеното кралство.

На събитието присъстваха редица популярни личности от българския и британски хайлфайв и бизнес сфера, сред които адмирал Алън Уест, принцеса Олга Романов и други.

Дарко подготви чудесна изненада за гостите на елитния бал. Той изпълни последния си хит „Боже, хубаво е“, както и едни от най-обичаните шлагерни песни. Изпълнителят поздрави присъстващите и с песни от българския фолклор в дует с Есил Дюран. Заедно с Лорд Евгени Минчев накараха гостите да настръхнат с изпълнение на „Хубава си моя горо“

„За мен бе изключителна чест и удоволствие да съм част от това събитие. Мисля, че успях да предам своята емоция и на уважаемите гости и да запозная англичаните с българския фолклор“- разказва развълнуваният изпълнител

Гледайте най-новата песен на Дарко „Боже, хубаво е“ и другите негови проекти в ефира на ФЕН ТВ и в Youtube канала на медията.

Прочетена 6138 пъти