blank_53
fftv
Сряда, 05 Юни 2013 06:08

Драгана Миркович снима клип в България

Оценете
(2 гласа)
Сръбската звезда Драгана Миркович пристига в България днес – 5 юни, с личния си майбах, за да снима клип на морето. Певицата избра Черноморието като най-предпочитана дестинация за заснемане на видео към хитове от новия си албум „20“ и по-конкретно замъкът в Равадиново. Внушителната постройка, напомняща замък от приказките за принцове и принцеси, се превръща във вдъхновение за Драгана. Самата тя притежава старинен замък от XII век в Австрия, но споделя, че изключително я впечатлява новопостроената забележителност в Равадиново, която така силно наподобява средновековните замъци в Западна Европа, но също така и приказна картина като творение на изкуството. Младата певица, издала вече 20 албума с многобройни хитове и клипове, залага на определен стил във всеки един от албумите си. Последният й албум „20“ е юбилеен и съчетава идеята за космополитната жена, която държи на традициите и в същото време върви в крак с времето. Затова образът на замъка е много добре избран от певицата не само в един клип, за да символизира трайното в изкуството, красивото и също така модерното, грандиозното.
Драгана Миркович ще гостува в хотел „Bilyana Beach” в Несебър. Там ще отседне за три дни, за да заснеме клипа и да се наслади на морската атмосфера и на стария Несебър преди концерта си на 8 юни в София. Сръбкинята ще бъде и специален гост на Азис на откриването на диско клуб „Час Пик“ в Слънчев бряг.
Концертът на Драгана Миркович в София е на 8 юни, в зала 1 на НДК, от 20:00ч., а трима от участвалите в играта на ФЕН ТВ и ART BG вече спечелиха билети.
Прочетена 7059 пъти

Медия