blank_53
fftv
Сряда, 19 Юни 2013 12:17

Веселина в дует с румънската звезда De Santo

Оценете
(0 гласа)
Веселина вече може да се похвали с първия си дуетен проект. Младата изпълнителка на Diapason Records залага на колаборация с популярния румънски певец De Santo. Общото им парче, озаглавено “I Love You”, има и клип, който можете да гледате от днес ексклузивно в ефира на FEN TV Full HD.

Песента е много динамична и танцувална и в нея се пее на няколко езика – основно на български и румънски. Автор на музиката, аранжимента и румънския текст е самият изпълнител – De Santo. Българските стихове са създадени от Веселина. Родната фолк дива не крие, че още щом чула парчето, много й допаднало. „Има много завладяващ ритъм и ме грабна от самото начало.”, сподели тя. „Имах опасения дали ще си паснем като гласове, защото това е изключително важно за един дует. Но мисля, че се стиковахме много добре и се надявам да се хареса на публиката.”, допълни още чаровната брюнетка. „Отдавна имам идеята да направя съвместна песен с някой колега. Обсъждахме различни проекти с моите продуценти, но накрая се спряхме на този и съм изключително доволна, че точно това е първият дует в моята кариера.”, довери още Веселина,

De Santo от своя страна може да се похвали не само с доста самостоятелни песни, но и с много колаборации с едни от най-големите звезди в Румъния. Там той е добрепознат не само като изпълнител, но и като композитор, създал десетки хитове в различни жанрове. Това е и неговата втора песен съвместно с Diapason Records след летния хит на Ерик „Леко, леко”, който излезе преди няколко седмици.

Румънецът не крие, че България му допада изключително много и винаги я посещава с удоволствие. Последният повод да дойде в родината ни бе само преди няколко седмици, когато бе у нас, за да заснеме видеото към “I Love You”. Снимките бяха осъществени в столичния Cotton Club и на много емблематични за столицата ни места. „Идеята беше да покажем как той среща една красива жена на най-различни места в града и се опитва да намери контакт с нея. Но тъй като тя не говори неговия език, той търси различни начини за комуникация. Накрая все пак успява, защото за любовта няма граници.”, споделиха от екипа.

Лентата “I Love You” е режисирана от N-Team.
Прочетена 17051 пъти

Медия