blank_53
fftv
Четвъртък, 20 Юни 2013 12:32

Ивена преодоля клаустрофобията си

Оценете
(2 гласа)
Няма  как да отречем, че попфолк фурията  Ивена успя да ни изненада за пореден път с екстремизма си. След като неколкократно показа, че за нея няма невъзможни неща, изпълнителката на „Ара мюзик” влезе в метална клетка. По този начин певицата реши да преодолее страха си от затворени пространства в името на най-новото си предизвикателство – видеото на „Имаш ли застраховка”.

„Като разбраха името на песента и това, че ще снимам в клетка, мои приятели ми препоръчаха да се застраховам” – шеговито разказва изпълнителката на „35”.

И така, след едночасово пребиваване в металната конструкция Ивена може да се похвали, че е преодоляла клаустрофобията си завинаги.

В новия  си проект, „Имаш ли застраховка”, певицата прави смела крачка и с подбора на визиите си. Звездата на „Ара мюзик” пресъздава най-ярките четири образа на съвременните жени. Така от жената вамп, сексапилната фурия се превръща в секси мотоциклетистка, романтична девойка в бяло с букли - ала Мерилин Монро и не на последно място - състезателка по скуош. За да се справи с предизвикателството на тази сложна игра, певицата прекарва близо 3 дни в обучения в Easy Squash. В стремежа си да се научи възможно най-бързо, певицата изпочупва цели четири хилки, но накрая резултатът определено си заслужава.

„Толкова много се притесних, но собствениците на скуош игрището ме успокоиха и влязоха в положение” – разказва изпълнителката.

И, ако сте си мислели, че изненадите на Ивена спират дотук – изобщо не сте познали. Текстът към „Имаш ли застраховка”, дело на Йордан Гергов, се оказва изстрадан едно към едно от звездата на „Ара мюзик”. Каква ли тайна иска да ни разкрие певицата – открийте сами.

Гледайте  „Имаш ли застраховка” само в ефира на FEN TV Full HD.
Прочетена 17151 пъти

Медия