blank_53
fftv
Сряда, 26 Юни 2013 12:46

Румънеца и Енчев спряха движението на Марина Диневи

Оценете
(2 гласа)
„Екстремен” атрактивен клип към новото си лятно парче „7 дни” заснеха миналата седмица Румънеца и Енчев на Южното ни Черноморие. Водни пързалки, бъгита, кан-ами, русалки и знойни мацки изпълват видеото, което ще е факт до дни.

С шеметна скорост от 11 м/сек, или с около 40 км/ч по водна пързалка „рафтинг” с дължина 146 м. в несебърския аква парк летяха рапърите, а в края на водната атракция ги очакваше бълбукащ басейн с дълбочина 5 метра, в който те падаха, разпръсквайки водни струи, стигащи до камерите. На многопистова пързалка се надпреварваха кой пръв да стигне до прохладната вода, междувременно заснемайки „полета” си с специални камери ГоуПро.

На Марина Диневи пък зевзеците-певци дори спряха движението заради клипа, предизвиквайки задръстване, а десетки почиващи снимаха с телефоните си и се радваха на необичайната гледка. „Карах бъги прав, без ръце и крака, управлявах само с колене”, похвали се Румънеца с постижението си, като поясни, че това е изключително трудно, каскадьорско изпълнение. Двамата музиканти дори яхнахат кан-ам „Спайдър” (мотор с три колелета), а младото дарование Мариета, която напъследък е част от музикалните им проекти, се превъплъти в русалка. Именно този й вид привлече зяпачи и дечурлига, които дори се снимаха за спомен с нея, разказа тя самата.

Моделът и безнесдама Гери Дончева се забавлява от сърце, защото това е първото й участие и в песен, и в музикален видеоклип. За част от него тя предостави басейна в хотела си „Мида” на Слънчев бряг, където камерите се „гмурнаха” и под водата. Именно в него след забавните, но изтощителни снимки участниците във видеото се потопиха с дрехи, за да се разхладят, а руският певец Влади Шаган, който бе с тях, се изяви като фотограф, запечатвайки незабравими моменти от купонджйската атмосфера. Красиви дългокраки танцьорки по бански допълват пълноцветната шоу визия.

Режисьорът Андрей Хадживасилев е убеден, че макар и уморителна, работата му се е превърнала в истинско удоволствие, защото работел с професионалисти, а шегите и майтапите „разхлаждали” горещото време.

„За трите снимачни дни всички участници в лентата изпиха в жегата – не, не цялото море”, шегуват се Румънеца и Енчев, „а над сто литра минерална вода!”
Прочетена 15058 пъти