blank_53
fftv
Вторник, 22 Октомври 2013 10:11

Славена "Нацелувана" от коафьор

Оценете
(1 глас)
Славена представя най-новото си парче „Нацелувана”. Видеото към него се върти от днес единствено в ефира на ФЕН ТВ.

Песента е създадена от топкомпозитора Мартин Биолчев, с когото изпълнителката на Diapason Records работи за първи път. „С Марто се познаваме много отдавна, но досега не сме си сътрудничили. Но ето, че дойде и този момент.”, сподели фолкдивата. „Аз лично много харесвам парчето и залагам доста на него. Нямам търпение да чуя отзивите на публиката.”, допълни още тя.

Певицата с най-пламенния глас в попфолка е заснела видеото с екипа на N-Team на няколко различни локации. За грима се е погрижила Биляна Симеонова, а за косите – Орлин Митрев. Интересното е, че този път коафьорът, с когото Славена работи вече в няколко видеоклипа, има и друга важна задача, освен да направи перфектните прически. Той играе ролята на любимия мъж на изпълнителката в лентата. „Беше много забавно по време на снимките. Не ни беше особено лесно да се представим за влюбени пред камерата, тъй като сме много близки приятели, но се надявам да сме се справили добре.”, довери изпълнителката на Diapason Records.

Друг любопитен детайл в клипа „Нацелувана” е уникалният автомобил Dodge Ram, който се появява в част от кадрите. Мощното возило е изработено по поръчка и единствено по рода си в България.
Прочетена 16084 пъти

Медия