blank_53
fftv
Вторник, 26 Ноември 2013 11:44

Азис и Ванко 1 – втори дубъл с успешен резултат

Оценете
(6 гласа)
Азис и Ванко 1 вече са готови с видеото към своя най-нов проект „Като тебе втори няма”. Клипът, който бе презаснет по желание на Краля на попфолка, вече се върти в ефира на ФЕН ТВ.

Това е една от най-дългоочакваните продукции на звездата на Diapason Records. Забавянето на премиерата се наложи заради факта, че Азис не харесал материала, който бил заснет в началото. Ето защо той решил да снима повторно лентата и да постигне желаното.

При „втория дубъл”, заедно с режисьора Людмил Иларионов-Люси, Азис изпипал всичко най-малкия детайл и след продължилия повече от 10 часа снимачен ден, накрая останал доволен от резултата.

Освен двамата изпълнители в клипа „Като тебе втори няма” се появява и атрактивната Николета Лозанова, която е по-сексапилна отвсякога. Красавицата не за първи път участва в клип на Азис, а появата й в неговата компания винаги предизвиква одобрението на многобройните им почитатели.

Във видеото не липсва и силно мъжко присъствие. Този път ролята е поверена на ММА шампиона Димитър Каменов, с когото напоследък често свързват Азис с намеци за интимност между двамата

Гримът в лентата „Като тебе втори няма” е дело на Джули Ангелова, а косите – Венелин Кондаков.
Прочетена 23832 пъти