blank_53
fftv
Сряда, 14 Май 2014 11:14

Тони Стораро и Азис – очаквано добра комбинация

Оценете
(3 гласа)

Тони Стораро и Азис поднасят изненадата на сезона! Двете топзвезди на Diapason Records презентират новия си дует „Колко сме пили”, а съвсем скоро обещават да заснемат и видео към проекта.

Това е третата съвместна песен на хитовите певци след „Те знаят да обичат” и „Да го правим тримата”, които бяха много добре приети от публиката.

Двамата изпълнители винаги са споделяли, че те са не само колеги, но и много близки приятели. Ето защо им отнело само броени часове да реализират проекта „Колко сме пили”, който със сигурност има потенциала да се превърне в хит на лято 2014. „Идеята за този дует дойде съвсем спонтанно. В началото бях записал парчето само аз, но чувствах, че нещо му липсва и не можех да разбера какво е. Когато го направихме с Азис, който е уникален певец, всичко си дойде на мястото. Сега песента е звучи точно така, както си представях!”, сподели Човека-глас. Дуетната песен „Колко сме пили” ще бъде включено в предстоящия албум на Тони Стораро, който ще се появи на музикалния пазар до няколко седмици.

От своя страна Азис вече се радва на огромния успех на своя албум “AZIS 2014”, който е на пазара само от месец, но е тотално разпродаден. Кралят на попфолка също не крие задоволството си от общата песен с добрия си приятел Тони Стораро. „Това далеч не е всичко, което сме подготвили. Ще има и още изненади.”, завява той в типичния си лаконичен стил.

Прочетена 19150 пъти

Медия