blank_53
fftv
Сряда, 28 Май 2014 08:25

Алисия влезе в Царската баня

Оценете
(3 гласа)
Седмици преди настъпване на лятото, Алисия отново не пропусна да поднесе на своите почитатели поредната си хитова песен и видеоклип към нея.
"Не пропусна" даде заявка за летен хит още с излизането си в началото на седмицата.
Звученето е в типичния модерен за топ изпълнителката на "Ара Мюзик" стил, който не може да се сбърка - R’n’B с етно мотиви. Този път тя работи с младия композитор Радомир Кишев, а текстът е на Анастасия Мавродиева.
Не само с нов композитор, но и с нов режисьор реализира този проект Алисия. Тя се довери на Люси Иларионов за видеото. Целта е да бъде показана в по-различна светлина. Затова и този път идеята е изцяло на режисьора.
Лентата към "Не пропусна" е заснета в един от символите на гр. Банкя - Царската баня, която е проектирана от мюнхенски архитект.
"Решихме да снимаме там, защото е различно и защото искрено се надявам тази уникална постройка да възвърне предишната си слава, отново да функционира като баня с лечебна цел и да е достъпна за всички желаещи!" - сподели Алисия.
Във видеото участие отново взема и балет "Нова". В хореографията се включва успешно и самата певица. Прическата на звездата е дело на Фифи от салон "Фетиш", а гримът - на Кирил Чалъков.
Прочетена 22921 пъти

Медия