blank_53
fftv
Понеделник, 29 Септември 2014 13:46

Тони Стораро впечатли гръцката публика

Оценете
(1 глас)
Тони Стораро обра овациите на гостите  в солунското бузуки Ammos Live Stage, където пя за първи път в края на миналата седмица. Звездата на Diapason Records получи покана от гръцката легенда Зафирис Мелас да вземе участие в програмата на заведението.
Човека-глас представи в Солун някои от най-популярните гръцки хитове на живо под съпровода на оркестър и предизвика бурното одобрение на гостите в Ammos Live Stage. След това Тони Стораро изпълни някои от най-известните си парчета на български. „Страхотно е да видиш, че хората се забавляват и танцуват, въпреки че пееш на чужд език. Това доказва, че за хубавата музика няма граници.“, сподели изпълнителят малко след завръщането си в България.
После Тони Стораро и Зафирис Мелас представиха своята дуетна песен „Приятели“ за първи път на живо пред гръцка публика. Накрая двамата направиха няколко импровизирани дуета на известни гръцки парчета. „Беше невероятно! Аз винаги много се вълнувам, когато имам възможност да пея на живо с оркестър. Усещането е съвсем различно Пожелавам си да ми се случва все по-често!“, каза изпълнителят на „Живея само за тебе“. „Много съм щастлив, че гръцката публика ме прие толкова добре. Имах притеснение, защото все пак отивам в чужда държава, пред съвсем различни хора, но всичко мина много добре.“, довери още той. „Надявам скоро отново да имам възможност да изляза на една сцена заедно със Зафирис Мелас тук, в България или пък в Гърция. Нас двамата вече ни свързва много силно приятелство и съм сигурен, че има още какво да покажем на феновете си!“, сподели още звездата на Diapason Records.
Прочетена 10490 пъти