Печат на тази страница
Петък, 13 Май 2016 12:04

Ирена и Александър влюбени

Оценете
(0 гласа)
Ирена и Александър разкриха любовта си.Дълго пазената тайна за любовните отношения между Ирена и Александър бе разкрита от папарашки снимки публикувани във вестник България Днес.
След изтеклите снимки в публичното пространство, двамата изпълнители на Ара мюзик решиха, че е време официално да потвърдят новината. За първи път Ирена и Александър ще разкажат за любовната си връзка в предаването "Без етикет" по Фен ТВ.
До сега никой в публичното пространство не знаеше за тяхната връзка. Двамата са се появявали заедно на събития, но никога не са демонстрирали близост, и за това новината е повече от изненадваща.
Ирена и Александър са заедно от ученическите си години в музикалното училище в град Котел. Двамата поп-фолк изпълнители криели връзката си от медиите и дори близките им колегите запазили любовната им връзка в тайна , за да не навреди това на кариерата им като индивидуални изпълнители.
Най-голямата изненада е при пътуването  си наскоро до Лондон Александър се е решил на по-зериозна стъпка в отношенията им. Поп-фолк певеца предложил брак на любимата си Ирена, а тя, без да се замисли, казала заветното „да“. Сега пред двамата предстои сериозна организация на сватбено тържество, на което ще присъстват приятели и колеги на звездната двойка.
Прочетена 25382 пъти