blank_53
fftv
Понеделник, 11 Февруари 2013 11:24

Теодора стана блондинка в новото си видео "Карай вкъщи"

Оценете
(4 гласа)
Теодора представя новия си клип „Карай вкъщи”, в който залага на доста нетрадиционен имидж, появявайки се като блондинка. Видеото може да бъде гледано от днес само в ефира на ФЕН ТВ.
Музиката и аранжиментът на парчето са дело на гръцкия хитмейкър Константинос Пантзис, а текстът е на младата поетеса Анастасия Мавродиева.
Синеоката изпълнителка, която изненадва с нестандартни визии в последните си няколко проекта, този път сюрпризира всички, появявайки се с руса коса. В останалата част от кадрите тя e с абаносовочерна. „Направо не мога да се позная – толкова различно изглеждам с руса коса. Все едно не съм аз, а гледам друг човек. Но определено ми харесва!”, сподели певицата. „Надявам се и на почитателите ми да им допадне експеримента и да ме възприемат добре и с тази визия.”, каза още фолкдивата.
Звездата на Diapason Records отново се е доверила за стайлинга си на Маги Желязкова и в лентата залага на стилни тоалети на Max Mara, решени в класическите цветове черно и бяло.
Освен Теодора във видеото „Карай вкъщи” се появява и атрактивният модел Димчо Христов. Хореографията е поверена на чаровните момичета от балет „Електра”.
Режисурата на видеото е дело на Front Line Cinema.
Прочетена 15902 пъти