blank_53
fftv
Четвъртък, 14 Февруари 2013 15:04

Тони Стораро изненадва с балада за Свети Валентин

Оценете
(4 гласа)
В Деня на влюбените Тони Стораро изненадва многобройните  си почитатели с чисто нов проект „Не те заменям”. Звездата на ФЕН ТВ залага на романтична балада.
Лиричното парче е по музика и аранжимент на гръцкия композитор Кирякос Пападопулос, а текстът е на Диян Георгиев.
Човека-глас не крие, че винаги е имал пристрастия към баладичните  песни. „Макар в последно време да заложих на някои по-динамични проекти, на първо място в сърцето ми си остават по-бавните парчета, със сериозни и прочувствени текстове.”, сподели той. „Определено „Не те заменям” вече е един от фаворитите ми и със сигурност ще я изпълнявам на всяко мое участие.”, допълни още гласовитият шумналия.
Тони Стораро особено много настоявал песента да бъде промотирана именно днес, на 14 февруари. „Това е една много лирична песен и не мисля, че има по-подходящ момент от днес, за да я представя на публиката. Надявам се да допадне на хората!”, довери той. „С тази песен искам да пожелая на всички влюбени да бъдат щастливи още дълго време заедно и да не спират да се радват един на друг, а на тези, които още не са открили своята половинка, пожелавам скоро да срещнат голямата любов!”
Прочетена 20161 пъти

Медия